Ini adalah blog bersama Marea, Paizul, Nini & Dila.
Khas buat pencinta makanan & kaki melancong yang ada di luar sana.
Jom kita jalan-jalan sambil makan~

Sunday, November 13, 2011

~Auntie Anne's Caramel Almond~

~Jom Makan Auntie Anne's Caramel Almond by Marea~

Selalu ni, kalau pergi memana shopping complex..selalu jer nampak kedai Auntie Anne ni, tapi tak tergerak plak hati nak singgah beli...Tapi tak dapat dinafikan, setiap kali lalu depan kedai Auntie Anne ni, bau roti dia memang menarik hati..

So, last month tetibe rasa nak try bakery dekat Auntie Anne ni dan hasilnya tidak mengecewakan....Bakery kat sini sangat sedap especially Caramel Almond...Huwaa, menyesal tak try before this...Rasa Almond flavour ni  tak terlalu manis....sedang sedang la...But my friend yang lelaki tak suka sangat coz dorang kata terlalu manis (by da way, lelaki memang tak suka makan benda manis pun kan..hehehe)...


Yum yum~

Try it for once, trust me...Caramel Almond memang berbaloi untuk dicuba~

So, the price for Caramel Almond only RM 4.60 (include tax)...Lebih kurang jer dengan harga bakery kat tempat lain...Hehe...Untuk penggemar bakery, i guess berbaloi untuk korang try this Caramel Almond (^_^)

3 comments:

  1. Betul2. Memang sedap. tambahan yg ada sos caramel tu. (tiba2 teringin nak makan !)

    pst : Sya senaraikan blog ni sebagai bloglist JJCM di blog sya ya.

    Feom : http://juadahmalaysia.com

    ReplyDelete
  2. @mekar24: kann?sos karamel diaaa memang sedap...saya ketagih makan pretzel ni..hehe

    ReplyDelete