Ini adalah blog bersama Marea, Paizul, Nini & Dila.
Khas buat pencinta makanan & kaki melancong yang ada di luar sana.
Jom kita jalan-jalan sambil makan~

Monday, June 4, 2012

BOH tea centre, Sungei Palas, Cameron Highland

Seterusnya kami ke BOH tea centre yang terletak di Sungei Palas tak jauh dari Gunung Brinchang. Sebenanrya walaupun dah selalu datang ke Cameron ni, tapi ni la kali pertama masuk ke BOH centre ni. Selalunya ke Cameron Bharat je. Ramai gak yg tak tau tempat ni, jalan nak masuk kawasan ni agak sempit dan berbengkang bengkok. Ada sesetengah pelancong masuk ke sini jalan kaki berkilometer...rajin betul terutamanya pelanong asing.

View dari sini sangat-sangatlah cantik..tak sia-sia betul datang tempat ni. Di sini ada sebuah cafe BOH yang mana makanan serta minuman kat sini tak la mahal, Jauh lagi murah dari di Cameron Bharat. view pun jauh lagi cantik

sampai sini je la, dah tak larat nak turun sampai bawah




design dalam yg cantik
dalam cafe...best betul minum kat sini...nyaman dan view cantik


camera orang...berangan sekejap

Masa nak balik singgah tempat ni kejap yg terletak tak jauh dari Brinchang, beli oleh-oleh...kawasan ni memang menjadi tempat utama untuk membeli cenderamata, sayur sayur atau apa-apa je untuk dibawa balik


2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete