Ini adalah blog bersama Marea, Paizul, Nini & Dila.
Khas buat pencinta makanan & kaki melancong yang ada di luar sana.
Jom kita jalan-jalan sambil makan~

Tuesday, May 24, 2011

Makanan Western di Eastern’s Brasserie, Ipoh

Di Ipoh terdapat sebuah Retoran Makanan Western yg agak menarik iaitu Restoran Eastern’s Brasserie yg terletak dekat dengan traffic light simpang antara Jalan Cockman dengan Jalan Sultan Idris Shah. Restoran terletak di tingkat bawah bangunan Eastern Hotel...

Makanan di sini memang sedap dan makanannya betul-betul Western. Layanannya yg diberikan di sini sangat tiptop terasa seperti di hotel dan harga makanannya pun boleh tahan...Selain itu, ada gak set promosi iaitu untuk lunch RM11 (main course meal + soup + dessert + drink ) dan set dinner RM16 (main course + soup + drink).

Dalam restoran
Tak sabar tunggu
Smoked salmon
Spaghetti bolognaise 
Smoked salmon + grilled chicken mushroom with Mashed Potato + Carrot soup+ Grilled Lamb



Lokasi:

118, Jalan Sultan Idris Shah, 
30000 Ipoh, Perak

2 comments:

  1. pagi2 cam ni tgk hidangan kat atas tu bertambah lapar lah pula....

    ReplyDelete