Ini adalah blog bersama Marea, Paizul, Nini & Dila.
Khas buat pencinta makanan & kaki melancong yang ada di luar sana.
Jom kita jalan-jalan sambil makan~

Wednesday, May 30, 2012

David's Diner, Greentown Ipoh - Truly American food

Kali ni saja-saja nak try la makan kat restoran western yg semakin popular di Ipoh ni iaitu David's Diner. Makanan kat sini betul-betul western dan katanya owner restoran ni ialah seorang rakyat Malaysia yg berkahwin dengan orang America. Tengok yg masak ni pun ialah orang putih. Decoration dalam restoran ni sangat nice, cozy dan terasa la 'kewesternan'ya...haha. Cuma makanan kat sini agak mahal lah, tapi puas hati. Sekali-sekala berhabis makan kat tempat macam ni kira ok la gak

tak sabar tunggu
pembuka selera, roti bun
lamb chop, curly fries, mac & cheese
cheese burger, curly fries, & cappuccino 
steak, mac & cheese, Mexican rice
baked potato, mozzarella burger, salad & strawberry coffee

Lokasi:
Greentown Square (satu blok dengan Institut Teknologi Perak)
Ipoh

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete